Informed consent Relatieonderzoek

Beste proefpersoon,
U heeft zich aangemeld als proefpersoon in een onderzoek naar de Sexual Modes Questionnnaire. Onderzoek hiernaar is nodig omdat deze vragenlijst kan bijdragen aan een beter begrip van problemen die kunnen optreden in het seksuele functioneren, maar ook aan het verbeteren van een eventuele behandeling van deze problemen. Bij dit onderzoek hoort ook proefpersooninformatie. Wij stellen voor dat u de proefpersooninformatie nog een keer goed doorleest.
Rechten van u als proefpersoon:
U heeft het recht op bescherming van uw gegevens. Alle gegevens worden anoniem verzameld en kunnen niet aan u als persoon terug gelinkt worden.
Uw deelname aan dit onderzoek is vrijwillig. Dit betekent dat u niet moet meedoen aan dit onderzoek als u dit niet wilt. U mag ook beslissen om elk moment met het onderzoek te stoppen. U hoeft hiervoor geen reden op te geven en er zijn ook geen negatieve gevolgen verbonden aan het stoppen met dit onderzoek. Zolang het onderzoek loopt kunt u de vragenlijst invullen.
Verder heeft u ook recht op informatie. U wordt schriftelijk op voorhand op de hoogte gesteld van de aard van het onderzoek. Ook kan u op elk moment (zowel voor, tijdens als na het onderzoek) vragen stellen aan de onderzoeker.
Indien u na deze informatie te hebben ontvangen nog steeds akkoord bent met deelname aan het onderzoek, gelieve dan het toestemmingsformulier hieronder te tekenen.

Gelieve hieronder uw gegevens te noteren.

Indien u nog verdere vragen heeft kan u steeds contact opnemen met de onderzoekers:

Jacques van Lankveld (Open Universiteit, Heerlen)
Rian Brus *(Multidisciplinair Centrum voor Seksuologie, Máxima Medisch Centrum, Eindhoven)
Jacques Maas (Multidisciplinair Centrum voor Seksuologie, Máxima Medisch Centrum, Eindhoven)
Hester Pastoor (Verloskunde & Gynaecologie, Voortplantingsgeneeskunde, Erasmus MC, Rotterdam)
Thijs Vlak (Open Universiteit, Heerlen)

onderzoekSMQ@ou.nl

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.